Erstatningsret hos erfaren erstatningsadvokat

Hos Advokatfirmaet Egsgaard i Bjerringbro nær Viborg og Randers tilbyder vi bistand inden for erstatningsret. Vi har møderet for højesteret og har samtidig stor erfaring som erstatningsadvokat. 

Erstatningsret kan være i forbindelse med en voldsforbrydelse, men det kan også være anden form for personskade, ligesom det kan være en arbejdsskade.

Du har ret til at få beskikket en bistandsadvokat, hvis du har været udsat for en voldsforbrydelse.

Vi kan blandt andet hjælpe med at søge erstatning for méngrad, tabt arbejdsfortjeneste, erhvervsevnetab samt svie- og smerte. Vi råder og vejleder dig hele vejen gennem forløbet.

Vi er endvidere specialiseret i erstatningssager i andre former for personskader. Det er ikke altid, at forsikringsselskaberne yder en optimal rådgivning i erstatningssager. Derfor tilbyder vi en gratis og uforpligtende gennemgang af din sag samt en drøftelse om dine muligheder inden for gældende erstatningsret.

Kontakt os hvis du vil høre mere om erstatningsret

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 68 44 22 eller e-mail sikkerpost@adv-egsgaard.dk for at få en nærmere drøftelse om mulighederne i din eventuelle erstatningssag.

Få den rette hjælp i dag​​

En advokat vil svare på dit spørgsmål​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag - torsdag
​8:00 - 12:30 og 13:00 - 16:00

Fredag

​8:00 - 14:00​​

Gratis retshjælp, torsdag

​16:00 - 17:00

Find os

Advokatfirmaet Egsgaard

Nørregade 8 F

8850 Bjerringbro

Kontakt os

Telefon: 86 68 44 22

E-mail: sikkerpost@adv-egsgaard.dk 

CVR: 15958081